Annie Lööf drabbad av …

Får intryck av att Annie Lööf drabbats av politiskt storhetsvansinne

av Rune Lanestrand

Efter att i fjol varit inbjuden till Bilderberggruppens möte i Virginia, USA. Kanske inte så konstigt efter nedanstående devota hyllningsreportage om bygdens dotter i Värnamo Nyheter som också oskuldsfullt berättar om vad Bilderbergarna sysslar med. Däremot inget om att B hänsynslöst driver på globalisering och vars mål är en värld utan nationalstater där multimiljardärer och globala truster kan härska helt fritt. Vi ser redan resultat av deras fasansfulla ideologi även i Sverige. Demokrati är inget för B. Därför vill de styra den i varje land.

Värnamo Nyheter: ”Den 1-4 juni deltog Centerpartiets partiledare Annie Lööf från Värnamo i Bilderbergmötet med världens maktelit. Bilderberg ville träffa henne för att få veta vad som kan hända om hon får stor makt i Sverige. De ser henne som en blivande statsminister, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö”.

Samma sjuka drabbade dåvarande centerns ordförande Maud Olofsson. När Olofsson kom hem efter Bilderbergmötet 2008 var hon lika kaxig som Lööf är i dag. Körde över sitt parti och bytte uppfattning om kärnkraften som ligger ”världens maktelit ” varmt om hjärtat.

I Sverige leds Bilderberggruppen av Jacob Wallenberg och Carl Bildt. Varje år tar dessa herrar bl a ut tunga politiker som har stort makt eller väntas få stort inflytande. Vilket de ofta får då de därefter backas upp av medierna som ofta ägs av makteliten. Svenska politiker som bjudits in och deltagit i Bilderbergmöten vars diskussioner är hemliga är bl a Urban Ahlin, Leif Pagrotsky. Tove Lifvfendal, Maud Olofsson , Anders Borg, Jan Björklund, Annie Lööf, Carin Jämtin, Fredrik Reinfeldt, Björn Rosengren, Mona Sahlin, Olof Palme, Anna Ekström, Krister Wickman, Torbjörn Fälldin, Stefan Löfven.

Rune Lanestrand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: